Prihaja 16. krog prvenstva

01/11/2019

Prihaja 16. krog prvenstva

Knapi so bili v prvem polčasu obračuna s črno-belimi boljši tekmec, zadeli, si pripravili še nekaj priložnosti, a se prekmurska mreža do odmora ni več zatresla. Poraz z Muraši je s klopi odnesel Nikolo Jaroša. Konec tedna knape čaka gostovanje v Sežani, kamor se bodo odpravili precej okrnjeni. Zaradi kartonov na zelenico ne bo stopil Kobiljar, na tribuni pa se mu bodo pridružili še poškodovani Trifković, Ejup, Kašnik in Anđelković.

Kdo je vroč?

Mislav Anđelković je  v 30. minuti z lepo podajo v ogenj poslal Dominika Radića, ki se je znašel iz oči v oči z gostujočim vratarjem, a se odločil za podajo. Žogo je pričakal Mićo Kuzmanović in jo pospravil v soboško mrežo. V 68. minuti je bil 23-letnik blizu drugemu zadetku (skupno tretjemu v sezoni), veselje pa mu je preprečila vratnica.

Ali ste vedeli?

Rudar je med tednom še tretjič v sezoni izvedel trenersko rošado. Na velenjsko klop se bo po odhodu Nikole Jaroša usedel Andrej Panadić. Hrvat je sicer bolj znan po svojih igralskih podvigih, v preteklosti pa je že vodil avstrijski LASK ter hrvaško Istro. S slovenskimi prvoligaškimi zelenicami se je seznanil v lanski sezoni, ko mu pred izpadom ni uspelo rešiti Krškega.

Tekst: prirejeno po VBi

Foto: prvaliga.si