ČATEŽ TROPHY 2020 USPEŠEN ZA MLADE KNAPE!

14/06/2020

Selekcija U14 se je ta vikend udeležila mednarodnega turnirja Čatež Trophy 2020, ki je potekal v Čatežu med 12.6. in 14.6.2020.

Fantje ekipe U14 so nastopali v skupini A, kjer so zasedli prvo mesto, z enim prejetim zadetkom ob danih osmih. V polfinalni tekmi, so žal morali priznati premoč ekipi NK Brinje Grosuplje. Ekipa iz Grosupljega je bila od mladih knapov boljša z rezultatom 3:5. Sledila je tekma za tretje mesto. Vrstnike iz NK Lučko so premagali z rezultatom 0:5 in se tako zasluženo veselili tretjega mesta na turnirju, na katerem je sodelovalo deset ekip.
Ob tem je vredno omeniti, da je najboljši strelec turnirja, z šestimi danimi goli, postal Adin Jahić!

Trener Franci Oblak je o turnirju povedal:

Pričakovanja so bila visoka saj je lani ta generacija letnika 2006 osvojila prvo mesto. V predtekmovanju smo odlično opravili delo in premagali NK Krka z 1 : 0, NK Rogaška z 2 : 0, NK Krško z 3 : 0 in neodločeno z NK Lučko 1 : 1 ter bili prvi v skupini. V polfinalu smo se srečali z NK Brinje Grosuplje in v rednem delu končali 2 : 2. Pri izvajanju 11m nismo imeli dovolj odločnosti in sreče.
V tekmi za 3. mesto smo visoko premagali NK Lučko 5 : 0.
Tako smo pokazali, da si bi zaslužili več. Za gledalce smo bili verjetno najbolj zanimiva ekipa saj smo dosegli 14 zadetkov, 6 jih je ob pomoči soigralcev dosegel Adin Jahić, najboljši strelec turnirja.
Kot trener te generacije sem bil prvič zraven in sem zadovoljen s prikazanim. Vseeno pa imamo še dosti rezerve. Hvala trenerju Davidu Cafuti in tehniku Perotu Rogiću za nesebično pomoč.
Z lepo izkušnjo gremo naprej, novim zmagam naproti.

Srečno Rudar.