KNAPI DO NOVIH TREH TOČK

14/09/2020

V Velenju je bila v soboto odigrana zadnja tekma šestega kroga, Rudar je gostil dekanski Jadran. V 90 minutah smo videli zgolj en zadetek, v končnici prvega polčasa je lepo akcijo knapov z golom kronal Nace Koprivnik. Velenjčani so se razveselili minimalne zmage, druge v letošnji sezoni, Jadran ostaja pri petih točkah.

Almir Sulejmanović, trener NK Rudar Velenje: “Čestitke fantom! Veseli smo te zmage, mislim, da je bila zaslužena. Dosegli smo zadetek, imeli smo še nekaj priložnosti, zadeli tudi nekaj vratnic. Še enkrat ponavljam, čestitam fantom za prikazano igro ter požrtovalnost. Gremo s tekme v tekmo.”

“Občutki po tekmi so zelo dobri, vesel sem svojega prvega gola v letošnji sezoni in pa seveda novih treh točk. Najprej bi čestital celotni ekipi za trud in požrtvovalnost do konca. Kljub temu, da smo se v zadnji četrtini tekme malce potegnili nazaj, nam jo je vseeno uspelo pripeljati mirno do konca. V sredo nas čaka gostovanje pri ekipi NK Radomlje, pričakujemo še eno težko tekmo. Radomlje so dobra ekipa, ampak upam, da bomo z borbo in dobro igro pripeljali tekmo do novih treh točk! ” je po zmagi z 1:0 nad ekipo NK Jadran Dekani dejal strelec zadetka Nace Koprivnik.

#srecnorudar